Wat doen we

Voiceandalexandertechnique is opgericht voor studenten vanaf 5 jaar oud tot en met volwassenen.

Jonge beginners worden geëvalueerd om te kijken of dat ze er klaar voor zijn om de lessen te kunnen volgen. Onze zanglessen worden vooraf gegaan door professionele warming ups, luister oefeningen voor het oor en een keuze uit een zang repertoire van je favoriete artiest of muziek stijl. Je leert om op de juiste manier te ademen, hoe dat je je toonhoogten kunt verbreden, hoe dat je je stem kunt beschermen, hoe dat je de hoge noten kunt halen en hoe dat je overkomt op het podium. Door het jaar heen krijg je steeds de kans om je zelf te bewijzen op het podium en de zangleraar zal je stap voor stap begeleiden.

Het is belangrijk om te onthouden dat een stem je persoonlijke instrument is dat bescherming nodig heeft en noodzakelijk onderhoud verrijst. Daarom werken we alleen met gekwalificeerde professionele begeleiders. De gezondheid van de stembanden van de studenten, staat bij ons als hoogste prioriteit.

Onze studenten beginnen hun lessen met een vocale opwarming en eindigen met hun favoriete repertoire. Door deze noodzakelijke stem opwarmingen, vragen we de studenten om ruim voor aanvangstijd aanwezig te zijn. We bieden verschillende mogelijkheden aan onze studenten om enkele keren per jaar op te treden. Veel van onze optredens zijn uitgegroeid tot een gewaardeerde jaarlijkse traditie zoals tijdens Halloween, carnaval, Koningsdag en andere feestdagen. Optreden tijdens een van deze evenementen is natuurlijk geheel optioneel. Studenten beslissen met hun docent en hun ouders welke optredens ze graag willen doen en of dat ze dit wel willen doen. Onze evenementen zijn erg georganiseerd en vooral erg leuk.  Voice-overs voor Gokkasten was ook een groot success voor een handvol van onze studenten.

Stuur een email naar www.voiceandalexandertechnique.eu en onze vriendelijke medewerkers zullen je helpen om een introductie les op te stellen en al je vragen te beantwoorden. Het doel van onze introductie les is om de student kennis te laten maken met de zang docent, om je muzikale doelen te begrijpen en om je bekend te laten maken met de les methoden. Het bied je tevens de kans om onze faciliteiten te leren kennen en om te leren hoe dat we je kunnen helpen om je talenten uit de kast te halen. Tijdens deze introductie periode hoeven de studenten nog geen boeken aan te schaffen. We voorzien je van alle nodige materialen voor je eerste les. Je hoeft echt niet zenuwachtig te zijn. Onze docenten zijn ontzettend ervaren en zullen je helpen ontspannen zodat je optimaal van je eerste les kunt genieten. Wanneer je tevreden bent met je docent, gaan we door met stap 2. Ben je niet helemaal tevreden dan bieden we je graag nog een kans aan bij een andere docent.

Wanneer je klaar bent om onze muzikale familie uit te breiden, bieden we je graag een maandelijks trainingsprogramma aan. Geheel naar keuze uiteraard. We maken geen gebruik van lange termijncontracten en je kunt altijd stoppen wanneer je maar wilt.